akomodimi

Penthouse with Sea View
dhoma / apartamente

komoditetet

Të pajisura me një oborr spanjol, njësitë ofrojnë ajër të kondicionuar dhe të shfaqë një TV me ekran të sheshtë dhe një banjo private me bidet dhe një tharëse flokësh. Një frigorifer dhe ibrik janë paraqitur gjithashtu.

Suitë panoramike Deluxe
dhoma / apartamente

komoditetet

Të pajisura me një oborr spanjol, njësitë ofrojnë ajër të kondicionuar dhe të shfaqë një TV me ekran të sheshtë dhe një banjo private me bidet dhe një tharëse flokësh. Një frigorifer dhe ibrik janë paraqitur gjithashtu.

Suitë standarde
dhoma / apartamente

komoditetet

Të pajisura me një oborr spanjol, njësitë ofrojnë ajër të kondicionuar dhe të shfaqë një TV me ekran të sheshtë dhe një banjo private me bidet dhe një tharëse flokësh. Një frigorifer dhe ibrik janë paraqitur gjithashtu.